Хранителни добавки » Аминокиселини » BCAA

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка бцаа аминокиселини за сила

Борд меню

сряда, 6 август 2014 г.

Widgets

BCAA аминокиселини-прием и дозировка

Аминокиселини bcaa прием


Незаменимите аминокиселини-essential amino acids са тези аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани в организма.По тази причина е необходимо да бъдат набавяни чрез хранителни добавки бцаа на прах,капсули или течен вариант-bcaa цени!
Защо е необходимо да приемате Протеин и аминокиселини преди и след тренировка  съм описал най подробно в статията .И искрено се надявам да я прочетете,за да се научите да използвате Златния Час-Метаболитен прозорец след тренировка.И още Защо е много полезно да се приема протеин и аминокиселини бцаа преди тренировка.И какви са ползите от приема на протеин и аминокиселини бцаа преди тренировка.

Златен Час-Метаболитния прозорец след тренировка





BCAA дозировка


  • Стандартната дозировка и прием на бцаа аминокиселини е три таблетки или капсули, преди тренировка, и три след тренировка.В не тренировъчни дни е добре да пиете три таблетки сутрин преди закуска.
  • При Аминокиселини BCAA на прах приемайте по същия начин по една доза (1 мерителна лъжичка,която в повечето случаи е 10 грама), добавена в студена вода, преди, по време или след тренировка.
  • Когато не се чувствате достатъчно възстановени от предишната тренировка включете прием на аминокиселини bcaa и по време на самата тренировка.Също може да добавите прием на аминокиселини когато тренировката която изпълнявате е много тежка и интензивна.нова програма, смяна в тренировката, или диета за изчистване на мазнините. Понякога при диети за отслабване ,особенно в дните с ниски въглехидрати ,тонуса пада изведнъж и нямате сила да завършите тренировката.Тогава е много удачен прием на бцаа и глутамин. Ще Ви трябва допълнителна подкрепа от аминокиселини за сила и издръжливост. Така ще държите катаболния хормон кортизол  под контрол.

Спомняте ли си за "лошото момче" инсулин.Сега той Ви е приятел!



Кортизол е хормон на стреса освобождава се, когато тялото е във стрес. Като  инфекция, диета или тежки  тренировки. Аминокиселините се разграждат от кортизол, при нужда по време на много тежки тренировки. Затова Прием на BCAA е абсолютно задължителен в след тренировъчното възстановяване.

Изводи

Хранителните вещества, които поемате около времето за тренировка са от основно значение за вашите успехи.затова  прием на  Аминокиселини BCAA преди и след тренировка е изключително важен.
Ако пропуснете прием на protein, bcaa и kompleksni aminokiselini преди тренировка, пропускате възможността да направите тежка и интензивна тренировка и да дадете начален старт на след тренировъчното възстановяване.
Ако пропуснете приема на аминокиселини , бцаа, whey protein и glutamine в след тренировъчния шейк, сами затваряте вратата и пропускате златната възможност за по-добро възстановяване и развитие. Дори и тренировката да е била супер, не сте свършили работата добре. Няма развитие без добро възстановяване !
Независимо дали Вашите цели са мускулна маса,отслабване, изчистване на мазнините или издържливост, не пропускайте Златния Час-Метаболитен прозорец и вземете своята доза  Аминокиселини BCAA .


Прочети още информация за Аминокиселини BCAA :

Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари :

Публикуване на коментар